وي با اشاره به اهداف برگزاري اين کنفرانس افزود: اين کنفرانس با هدف ارزيابي و شناخت وضعيت e-tourism در کشور، مطالعه تطبيقي الگوهاي موفق در سطح بينالمللي، ارائه راهکارهاي مناسب در جهت نيل به توسعه کابرد فناوري اطلاعات در گردشگري، معرفي آخرين تجارب و دستآوردهاي علمي و کاربردي موفق سازمانها و شرکتهاي داخلي و خارجي، توسعه و ترويج فرهنگ تحقيق و پژوهش در زمينه مباحث فناوري اطلاعات و ارتباطات گردشگري برگزار ميشود.
اسفنديار تاکيد کرد: در اين همايش محورهاي متنوعي مشتمل بر شناخت گردشگري الکترونيک، جايگاه دولت در توسعه e-tourism، معرفي تجربه موفق e-tourism و بازاريابي گردشگري، چشمانداز e-tourism در برنامه توسعه پايدار گردشگري ارائه خواهدشد.
وي افزود: مسئولان کشوري و استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، استادان و دانشجويان صنعت گردشگري، هتلداري و فناوري اطلاعات و ارتباطات و کارشناسان و مديران حوزه گردشگري، هتلداري و فناوري اطلاعات و ارتباطات؛ مخاطبان اصلي اين کنفر انس بهشمار ميروند.
اسفنديار با اشاره به مجريان برگزار کننده اين کنفرانس گفت: موسسه فرهنگي و هنري آشنا به عنوان مجري برگزاري کنفرانس تحت تظارت و با همکاري و هماهنگي دفتر بازاريابي و تبليغات گردشگري عهدهدار انجام فعاليتهاي تخصصي و علمي اين کنفرانس است و شرکت فناوري و اطلاعات ميراث آريا به عنوان نماينده معاونت در کميته علمي عهده دار بررسي مقالههاي علمي است.
وي ادامه داد: دبير علمي اين کنفرانس محمدرضا فرزين، عضو هيات علمي دانشگاه علامهطباطبائي است و آخرين مهلت ثبت نام در کنفرانس 13 خرداد 87 است.
102/
انتهای پیام/